Donacija jajne ćelije u Solunu


Imate problem da ostanete u drugom stanju ili znate nekoga kome je pomoć stručnjaka potrebna kako bi se ostvarili u ulozi roditelja?

Danas u Srbiji ima preko 400.000 parova koji imaju problema sa neplodnošću.

Iasis d.o.o kao eksluzivni zastupnik centra IAKENTRO Vam nudi: 

Program - Donacija jajnih ćelija 

Centar IAKENTRO je osnovan 1988. godine u Solunu, a 1997. godine je preseljen u privatnu zgradu u naselju Harilau.
U sedmospratnoj zgradi nalaze se ultramoderne i potpuno opremljene prostorije centra IAKENTRO koje u potpunosti ispunjavaju sve savremene uslove i sadrže tehničku opremu poslednje generacije.


IAKENTRO je međunarodno priznat centar sa višegodišnjom reputacijom na polju asistirane reprodukcije, sa vrhunskom tehnološkom opremom, visokostručnim kadrom i međunarodno priznatim partnerima.

Program doniranja jajnih ćelija u centru IAKENTRO započeo je 1989., kada je ostvarena prva trudnoća od doniranih jajnih ćelija u Grčkoj, a koja je izneta do punog termina i završena rođenjem blizanaca.
Ovaj uspeh je za nas bio okidač za započinjanje specijalnog programa donacije jajnih ćelija, u kom su učestvovale dobrovoljne donorke.


Sa preko 60% uspešnosti i više od 15.000 rođenih beba širom sveta, već 30 godina stvaramo jednu ogromnu porodicu.
Održavanje visoke stope uspešnosti u programu donacije jajnih ćelija je posledica dobre usklađenosti i sinhronizacije donorke sa primateljkom, pravilne pripreme donorke, visokog kvaliteta laboratorije i visoko kvalifikovanog naučnog osoblja.


IAKENTRO programi:
⚬ Vantelesna Oplodnja
⚬ Doniranje jajnih ćelija
⚬ Doniranje sperme
⚬ Doniranje embriona
⚬ Surogat majka
⚬ Samohrani roditelj
⚬ Zamrzavanje i čuvanje jajnih ćelija


Iasis d.o.o pruža usluge odgovorno i profesionalno. Naši saradnici su Vam na raspolaganju za konsultacije i sva potrebna uputstva.

Zakažite besplatne konsultacije:
☞ 060 - 443 99 85
☞ viber 060 443 99 85
☞ messenger Iasis Nis
☞ iasisnis@gmail.com

Pročitajte više:



Коментари